Sprookjeshof Zuidlaren

Het hele jaar door kan men terecht voor een dagje spanning en plezier in het Sprookjeshof Zuidlaren. Jong en oud kunnen hier genieten van wat dit park te bieden heeft. Weer of geen weer, dat maakt niet uit, want er kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. De grote buitenspeeltuin met de vele schommels, draaimolens, trampolines, ballenbad, glijbanen, klimberg en nog veel meer, biedt genoeg vertier voor een hele dag. Het overdekte kabouter klauter kasteel van drie verdiepingen doet hier niet voor onder: luchtkussens, spidertoren, glijbanen, klimberg kabelbaan, rollerbaan zijn enkele van de vele mogelijkheden die men hier vindt. Old MacDonald is de gastheer op de kinderboerderij, waar talloze dieren vrijelijk rondlopen. Als dit alles niet genoeg is, kan men natuurlijk ook altijd nog een rondvaart over het Zuidlaardermeer maken.

Sprookjeshof Zuidlaren
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Sprookjeshof Zuidlaren

Wil je op vakantie in de buurt van Sprookjeshof Zuidlaren of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Sprookjeshof Zuidlaren liggen. Makkelijk overnachten bij Sprookjeshof Zuidlaren binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.