VerkeersparkAssen

Verkeerspark Assen is het grootste en leukste verkeerspark van Europa. Net even buiten Assen, naast het TT circuit, kunnen de kinderen leren wat rijden is en hoe deelnemen aan het verkeer werkt. Spelenderwijs krijgen ze inzicht in bepaalde situaties, bijgestaan door agent Bromsnor. Op de junior kartbaan kunnen ze racen, op het trapautocircuit is alles net als in het echte verkeer en de verkeerstoren helpt je op weg om in de middag je rijexamen af te kunnen leggen. Misschien ga je wel met een echt jeugdrijbewijs naar huis. Gewoon lekker even onbezorgd klimmen en klauteren dat kan natuurlijk ook in het Speelkasteel, pas wel op de draak! Gelukkig is het Speelkasteel overdekt dus zelfs met regen kan men hier terecht. Een ritje met de monorail of dieseltrein is natuurlijk altijd leuk, maar wil jij echt je stuurkunsten laten zien? Neem dan de Jeep!

VerkeersparkAssen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van VerkeersparkAssen

Wil je op vakantie in de buurt van VerkeersparkAssen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van VerkeersparkAssen liggen. Makkelijk overnachten bij VerkeersparkAssen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.