Walibi Holland

Het attractiepark Walibi Holland is een aanrader voor de liefhebber van spanning en spektakel. Hier is alles namelijk sneller, harder en hoger. Spectaculaire achtbanen, spetterende waterattracties en wervelende shows maken van het attractiepark een echte topper. Jong en oud kunnen hier een leuke dag beleven. Walibi Holland heeft meer dan 40 attracties en shows, dus er is keus genoeg voor iedereen. De echte durfal kan de Excalibur eens proberen, vooruit, achteruit en uiteindelijk over de kop. De kleintjes zullen meer plezier beleven in Walibiland, waar stuntvliegen al een hele uitdaging is. Aan alle leeftijden is gedacht en dit maakt van een dagje Walibi Holland een leuk en indrukwekkend uitstapje voor het hele gezin.

Lost Gravity

Nieuw in 2016 is de nieuwe leipe thrill ride de ‘LOST GRAVITY’. Ben jij een thrillseeker en daredevil? Kom dan naar Walibi Holland. De gloednieuwe achtbaan ‘Lost Gravity’ is te bizar voor woorden. Voordat je aan deze ride gaat beginnen ben je al helemaal leip, volgens Walibi Holland. In Walibi Holland vind je de wildste achtbanen, de wreedste attracties en de vetste festivals. De hele dag vol spektakel, actie en adrenaline. Dus wil jij hard gaan, kom dan naar Walibi Holland.

Overnachten

Je kan ook overnachten bij Walibi Holland, het vakantiepark Walibi Village ligt bij het attractiepark. Bij een verblijf in Walibi Village heb je ook toegang tot het attractiepark. Er zijn 2, 4, 7 en 8 persoonshuisjes te huur. Wil je met een grotere groep tot 16 personen blijven overnachten dan kan dat in de Villa Walibi. Sinds 2014 kan je terecht in deze ruime luxe villa. Je kan natuurlijk ook overnachten bij één van de andere vakantieparken, zoals vakantiepark De Leemkule of vakantiepark Flevostrand van Molecaten.

Fright nights

Elk jaar worden in de weekenden van oktober de Halloween fright nights georganiseerd op het park. Het park is dan open van 10.00u-23.00u en veel mensen gaan dan verkleed in de meest verschrikkelijke en angstaanjagende verschijningen. Een echte aanrader, maar niet voor (te) kleine kinderen.

Walibi Holland
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Walibi Holland

Wil je op vakantie in de buurt van Walibi Holland of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Walibi Holland liggen. Makkelijk overnachten bij Walibi Holland binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.