Waterland Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is het leukste waterpark van Nederland. Het ligt op een prachtige locatie in Zeeland, midden in de zee en omgeven door de fraaie Zeeuwse natuur. Indrukwekkende exposities geven een indruk van de geschiedenis van het water en de stormachtige attracties zijn dolle pret voor het hele gezin. Met een rondvaartboot kan men de beroemde Deltawerken bekijken, maar de zeehonden en zeeleeuwen show bezoeken kan natuurlijk ook. In het Deltapark Neeltje Jans kan men zelfs zwemmen met zeeleeuwen of met haaien. Maar als je dat een beetje eng vindt, is zwemmen in het nieuwe waterspeelparadijs ook al een hele uitdaging met de spectaculaire glijbanen. Jong en oud kunnen in het waterpark genieten van wat het water te bieden heeft; educatief, informatief, maar vooral ook plezier.

Waterland Neeltje Jans
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Waterland Neeltje Jans

Wil je op vakantie in de buurt van Waterland Neeltje Jans of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Waterland Neeltje Jans liggen. Makkelijk overnachten bij Waterland Neeltje Jans binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.