Bergen aan Zee

Het Noord Hollandse Bergen aan Zee is een heerlijke bestemming voor alle seizoenen. Even een weekje of een paar dagen onthaasten en nieuwe energie opdoen. Hier kan men prachtige fietstochten maken door de bossen of wandelen door het Noord-Hollandse Duinreservaat. Een strandwandeling is altijd leuk, de boeiende kust heeft voor ieder jaargetijde verrassingen in petto. Bergen-Binnen is een schilderachtig dorpje, met veel winkeltjes, restaurants en terrassen. Het dorp is al meer dan 1000 jaar oud en gebouwd rondom de Ruïnekerk uit de 15e eeuw. Kunst en cultuur spelen hier een grote rol, mede door het omliggende natuurschoon. Dit gegeven heeft altijd kunstenaars naar het dorp getrokken en hun werk zorgde zelfs voor internationale bekendheid. Er zijn dan ook genoeg musea die een bezoek zeker waard zijn. Op het prachtige brede strand van Bergen aan Zee kan men heerlijk zwemmen en zonnen. Windsurfers, board- en kitesurfers vinden hier een paradijs. Zelfs mensen die zich normaal gesproken op het strand moeilijk kunnen verplaatsen kunnen uit de voeten met de geleende Jutter en hierdoor in de speciale rolstoel een heerlijke strandwandeling maken.

Bergen aan Zee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Bergen aan Zee

Wil je op vakantie in de buurt van Bergen aan Zee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Bergen aan Zee liggen. Makkelijk overnachten bij Bergen aan Zee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.