Bloemendaal

Het Noord-Hollandse Bloemendaal heeft grote aantrekkingskracht op de vakantieganger die rust, natuur en recreatie zoekt. In de welgestelde gemeente is een ruim aanbod aan duin-, bos en weidegrond. Vroeger zochten de graven van Holland en de rijke kooplieden uit Amsterdam en Haarlem hier hun ontspanning, tegenwoordig valt Bloemendaal bij iedereen in de smaak, zonder dat het overspoeld wordt. Het gebied aan de binnenrand van de Kennemerduinen biedt een keur aan duinplanten en zowel het duingebied als het Bloemendaalse Bos lenen zich uitstekend voor een lange wandeling of fietstocht. Een strandwandeling of lekker zwemmen en zonnen, kan men op het ruim vier kilometer lange strand. Het plaatsje Bloemendaal ademt een gezellige sfeer uit, met veel winkeltjes, restaurants en terrassen.

Bloemendaal
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Bloemendaal

Wil je op vakantie in de buurt van Bloemendaal of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Bloemendaal liggen. Makkelijk overnachten bij Bloemendaal binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.