Bredene

Bredene is een plaats en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het is een beetje het buitenbeentje onder de Belgische kustgemeenten met zijn ongerepte duinen zonder zeedijk. De duinen glijden hier ongestoord over in het fijne zandstrand waar in de zomer een geanimeerd strandleven is. In de andere seizoenen verliest Bredene niet zijn aantrekkingskracht, het spel van eb en vloed lokt vele bezoekers naar de badplaats. Bredene heeft ook een naaktstrand, de ligging aan het beschermd duinreservaat waarborgt de privacy. Natuurlijk biedt Bredene meer dan alleen strand, de vele restaurantjes, winkels en terrasjes maken van Bredene een leuke bestemming. Beklim eens de blauwwitte watertoren en geniet van het prachtige uitzicht over het polderlandschap. Als men de polders tussen Bredene en Brugge echt wilt verkennen, dan moet men de Breduinia fietsroute nemen. Oude kreekruggen voeren langs historische nederzettingen en middeleeuwse vaarwegen.

Bredene
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Bredene

Wil je op vakantie in de buurt van Bredene of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Bredene liggen. Makkelijk overnachten bij Bredene binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.