Breskens

Breskens is een badplaats in Zeeuws-Vlaanderen, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het is een maritieme badplaats bij uitstek met zijn eigen vissershaven en moderne jachthaven. Een dagje op het brede strand is hier nooit saai, het bijzondere schouwspel van de aan- en afvarende zeeschepen op de Westerschelde gaat altijd door. Vanaf het strand loopt men zo het gezellige centrum in, hier vindt men talloze winkels, terrassen en eetgelegenheden. Er valt in Breskens genoeg te zien, te ontdekken en te beleven: neem eens een kijkje bij de garnalenvissers of bij de mijnen op de oude mijnklok. Bezoek eens de schapenboerderij of bekijk het fraaie houtsnijwerk in de St. Barbarakerk. De zonnende zeehonden en de kartbaan vallen waarschijnlijk ook de smaak. Natuurlijk moet men in Breskens één van de vele streekgerechten proberen. Er is een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden waarbij men langs verborgen kreken, stoere boerderijen, polderdijken en sfeervolle dorpjes komt. Volg met de kinderen eens de ‘Looplijn’, een speelse route met een maritiem karakter. Op het einde van de route kunnen de kinderen zich vermaken op en rondom het gigantische sardienenblik.

Breskens
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Breskens

Wil je op vakantie in de buurt van Breskens of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Breskens liggen. Makkelijk overnachten bij Breskens binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.