Cadzand

Cadzand is een plaats met allure, gelegen aan de kust van Zeeuw-Vlaanderen. Samen met Cadzand-Bad ligt het in het uiterste zuidwesten van Nederland aan de grens met België. Ieder seizoen heeft hier zijn charmes, van de warme zomeravonden tot aan de kille winters. Het 17 kilometer lange strand biedt ook in ieder jaargetijde prachtige plaatjes. Heerlijk zonnen of zwemmen in de zee of lekker uitwaaien en prehistorische haaientanden vinden. Verse mosselen eten of een streekgerecht in één van de vele horecagelegenheden of fietsen en wandelen in de prachtige omgeving. Er is een uitgebreid netwerk van fietspaden en wandelroutes. Bij eb wandel je zo vanaf het strand langs het natuurgebied het Zwin naar Knokke toe. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd, zoals een toeristenmarkt of het vliegerfeest. Genoeg te doen en te beleven dus in Cadzand en de mooie omgeving.

Cadzand
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Cadzand

Wil je op vakantie in de buurt van Cadzand of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Cadzand liggen. Makkelijk overnachten bij Cadzand binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.