Callantsoog

Callantsoog is een prachtig dorp pal aan de Noordzee. Een fijne locatie om bij te komen, te wandelen of te fietsen. Het is een van de oudste badplaatsen van ons land, met een roerige historie. Het huidige dorp is tweemaal door de zee verzwolgen en getroffen door de Allerheiligenvloed. De kerkklok overleefde alle rampen en hangt nu in de plaatselijke kerk. In Callantsoog zelf is ook van alles te doen. Zo zijn er vele winkels, gezellige terrassen en horecagelegenheden. De duin ‘de Seinpost’ is misschien wel het meest bekende punt van de toeristische badplaats. Het strand is schoon en veilig en een heerlijke plek om te zonnen, te zwemmen of lekker uit te waaien. In de duinen, iets ten zuiden van Callantsoog ligt het natuurreservaat ‘Het Zwanenwater’, dit is een prachtig duingebied met twee grote duinmeren, bijzondere planten en een broedplaats voor meer dan 70 vogelsoorten.

Callantsoog
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Callantsoog

Wil je op vakantie in de buurt van Callantsoog of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Callantsoog liggen. Makkelijk overnachten bij Callantsoog binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.