Camperduin

Het Noord-Hollandse plaatsje Camperduin ligt in de gemeente Bergen. Het is gelegen aan het strand, precies op de scheiding van de Hondsbossche Zeewering en de duinen. Camperduin is een heerlijke plek om te wandelen, te fietsen, te mountainbiken of paard te rijden. Er zijn verschillende routes die langs de dijk Hondsbosch, Pettemer Zeewering of door de Schoorlse duinen gaan. Camperduin ligt slechts 50 meter van het strand af en met de zuidkant ligt het tegen de Schoorlse duinen aan. Aan de noordkant ligt het vogelreservaat ‘De Putten.’ In de omgeving zijn genoeg mogelijkheden voor recreatie, sport en spel en andere activiteiten. In Camperduin hoeft men zich geen moment te vervelen. Ook de kinderen kunnen zich hier prima vermaken met Park Wildrijk, midgetgolf, overdekte zwembaden en speeltuinen of een robbentocht. Daarnaast zijn er regelmatig braderieën of markten.

Camperduin
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Camperduin

Wil je op vakantie in de buurt van Camperduin of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Camperduin liggen. Makkelijk overnachten bij Camperduin binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.