Castricum aan Zee

Castricum aan zee wordt ook wel Bakkum aan Zee genoemd, het is de badplaats van de gemeente Castricum. Eigenlijk is Castricum aan Zee geen echte badplaats, zoals Zandvoort of Bergen aan Zee, het is meer de benaming voor het strand, het bos, de duinen en de toeristische faciliteiten. Castricum aan Zee staat vooral bekend om zijn rust, ruimte en mooie natuur. Door het unieke duingebied lopen prachtige mountainbike, fiets- en wandelroutes en er is een rijke flora en fauna. In bezoekerscentrum De Hoep kunnen ze hier alles over vertellen. Ook de authentieke dorpskernen en het polderlandschap zijn schitterend voor een wandel- of fietstocht. Het strand biedt genoeg variatie, aan de ene kant is er het deel met de bruisende strandtenten en even verder kan men in alle rust en stilte van de zon en zee genieten. Daarbij ligt Castricum centraal voor uitstapjes in de omgeving, men zit bijvoorbeeld zo in Alkmaar, Amsterdam of Haarlem. Ook het Alkmaarder- en Uitgeestermeer liggen in de buurt.

Castricum aan Zee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Castricum aan Zee

Wil je op vakantie in de buurt van Castricum aan Zee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Castricum aan Zee liggen. Makkelijk overnachten bij Castricum aan Zee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.