De Haan

De Haan is een kustplaats in de provincie West Vlaanderen waar men kan genieten van strand en zee, maar ook terug in de tijd kan gaan. In het centrum van De Haan vindt men namelijk de wijk ‘Concessie’, waar bijna alle gebouwen dateren uit de Bell-Epoque periode. Ieder bouwwerk heeft een eigen verhaal, zoals het onderduikadres van Albert Einstein. Stuk voor stuk zijn het architectonische pronkstukjes. Ook een bezoek aan de twee molens is een aanrader, indrukwekkend bouwwerkjes die leuk zijn om te bezichtigen. Of beleef een zonsondergang bij de Spioenkop en geniet van het prachtige uitzicht en het kleurenspektakel bij het rood-witte paviljoentje. Fietsen en wandelen door de omgeving mag men zeker niet overslaan, het vlakke polderlandschap achter de kust is de moeite waard. Regelmatig worden er in De Haan evenementen georganiseerd, zoals: de zeewijding in Wenduine op pinkstermaandag, de dag van de toerist, de reuzefeesten, de vosseslagfeesten, Trammelant en de West-Vlaamse Senioren-Kust-Dag. Maar als men gewoon een dag van het heerlijke strand en de zee wil genieten, dan kan dat natuurlijk ook.

De Haan
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Haan

Wil je op vakantie in de buurt van De Haan of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Haan liggen. Makkelijk overnachten bij De Haan binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.