Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is één van de drie dorpen die samen Egmond vormen. Egmond aan de Hoef en Egmond Binnen zijn de andere twee. De drie dorpen liggen allemaal vlak bij de duinen en het prachtige brede zandstrand. Egmond aan Zee is waarschijnlijk het bekendst van de drie plaatsen. Meer dan 100 jaar geleden was dit slechts een vissersplaatsje, inmiddels uitgegroeid tot een geliefde toeristenplek. Toch zijn er nog sporen van toen terug te vinden. Het dorp biedt veel gezelligheid: een boulevard met de vuurtoren Jan van Speyk, terrassen, restaurants, leuke winkels en vele evenementen en activiteiten. De winkels zijn het hele jaar zeven dagen per week geopend. De omgeving is prachtig voor een mooie fiets of wandeltocht of gewoon genieten van wat het brede strand en de zee te bieden heeft.

Egmond aan Zee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Egmond aan Zee

Wil je op vakantie in de buurt van Egmond aan Zee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Egmond aan Zee liggen. Makkelijk overnachten bij Egmond aan Zee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.