IJmuiden

IJmuiden is een havenstad in de Noord-Hollandse gemeente Velsen en hier is het Noordzeekanaal via de sluizen met de Noordzee verbonden. Het is tevens de belangrijkste aanvoerhaven van zeevis in ons land en ook de sportvisser kan hier inschepen om eens een hengeltje uit te slaan. IJmuiden is ook een badplaats, die enigszins doet denken aan het strandleven van weleer. Toch heeft de tijd hier niet stil gestaan en is IJmuiden uitgegroeid tot een moderne badplaats. De levendige boulevard met winkels en horecagelegenheden en de modernste jachthaven van Nederland werken hier zeker aan mee. Ook het Forteiland is een publiekstrekker, ooit een verdedigingspost van de toegangspoort tot Amsterdam. Het bijzondere half ondergrondse fort is een UNESCO werelderfgoed. De drie stranden van IJmuiden zijn ideale plekken voor water- en strandsporten, maar ook om te genieten van de zon en de zee.

IJmuiden
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van IJmuiden

Wil je op vakantie in de buurt van IJmuiden of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van IJmuiden liggen. Makkelijk overnachten bij IJmuiden binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.