Julianadorp

Julianadorp is een dorp in de Noord-Hollandse gemeente Den Helder. Het ligt in de drooggelegde polder Koegras. In het jaar dat prinses Juliana werd geboren, werd het verzoek om dit buurtschap Julianadorp te mogen noemen gehonoreerd. Er zijn veel bollentelers in het gebied en dat maakt dat deze regio in het voorjaar zeer kleurrijk is. Prachtige bloeiende bloembollenvelden sieren dan de omgeving. Het dorp ligt direct aan de duinen en is zeer geliefd bij de vakantieganger. Iedereen die op zoek is naar rust, brede stranden, mooie duinen en een prachtige natuur is in Julianadorp aan het juiste adres. Hier kan men watersporten op de Noordzee of gewoon genieten van de zon. Men kan ook andere sportieve activiteiten beoefenen, zoals tennis, golf, fietsen, wandelen, kanoën of naar een overdekt zwembad gaan.

Julianadorp
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Julianadorp

Wil je op vakantie in de buurt van Julianadorp of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Julianadorp liggen. Makkelijk overnachten bij Julianadorp binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.