Katwijk

Midden in de prachtige Duin- en Bollenstreek ligt het Zuid Hollandse plaatsje Katwijk. Centraal gelegen ten opzichte van Leiden, Rotterdam en Den Haag. De grote attractie van Katwijk is het vijf kilometer lange strand. Hier kan men genieten van zon, zand en zee en vele watersportmogelijkheden. Of heerlijk uitwaaien aan het strand tijdens een lange wandeling. Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om even te pauzeren in één van de restaurantjes of op de terrassen op de boulevard. Ook de natuurliefhebber komt in Katwijk niets te kort, in het fraaie duingebied kan men heerlijk wandelen of fietsen. Hier kan men helemaal tot rust komen en alle aandacht vestigen op de bijzondere flora en fauna. Regelmatig worden er in Katwijk activiteiten georganiseerd. In de zomermaanden is er bijvoorbeeld negen weken lang een gezellige zomermarkt in het centrum van Katwijk.

Katwijk
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Katwijk

Wil je op vakantie in de buurt van Katwijk of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Katwijk liggen. Makkelijk overnachten bij Katwijk binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.