Kijkduin

Kijkduin is na Scheveningen een belangrijke badplaats voor Den Haag. Het ligt in de duinen en aan het strand. De gezellige boulevard is overladen met terrassen en restaurants en zeker in de zomermaanden is het hier goed vertoeven. Toch is een bezoek aan Kijkduin met minder weer ook leuk, de overdekte promenade heeft vele leuke winkels en het strand leent zich uitstekend voor een verfrissende strandwandeling. Op de uitkijktoren heeft men een mooi overzicht op de omgeving. Het brede zandstrand wordt aan de noord- en zuidzijde omsloten door historisch waardevolle natuurgebieden, waar men prima kan wandelen of fietsen.

Kijkduin
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Kijkduin

Wil je op vakantie in de buurt van Kijkduin of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Kijkduin liggen. Makkelijk overnachten bij Kijkduin binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.