Nieuwvliet

Het kleine dorp Nieuwvliet in de provincie Zeeland bestaat eigenlijk uit twee delen: Nieuwvliet-Dorp en Nieuwvliet-Bad. Nieuwvliet is een populaire bestemming bij families, dit komt mede door het brede strand. Bij eb ontstaan hier ondiepe binnenzeetjes en dat zijn ideale plekken voor de waterpret van de kleine kinderen. De hele badplaats is zeer kindvriendelijk ingesteld, dat ziet men ook aan de ‘verdwaalpalen’. Met de palen waarop tekenfiguren van Dick Bruna zijn afgebeeld, kunnen de kleintjes makkelijk hun weg terug vinden. In Nieuwvliet valt ook genoeg te zien, te beleven en te ontdekken. Bijvoorbeeld een ‘nattelaarzen tocht’ in het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder. Of een middag naar de speelboerderij. In de sfeervolle restaurants kan men genieten van de streekgerechten, maar een hapje in een strandpaviljoen is natuurlijk ook altijd leuk. Er is een uitgebreid netwerk van fietspaden en wandelroutes, maar waar men ook heen gaat, de kust en het water zijn nooit ver weg.

Nieuwvliet
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Nieuwvliet

Wil je op vakantie in de buurt van Nieuwvliet of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Nieuwvliet liggen. Makkelijk overnachten bij Nieuwvliet binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.