Oostkapelle

Oostkapelle is een dorp wat ligt op het Zeeuwse eiland Walcheren, in de buurt van Domburg. Het is een karakteristiek en kindvriendelijk dorp wat wordt omgeven door twee natuurgebieden. Oostkapelle grenst aan een brede strook met duinen en bossen: de Manteling. In dit gebied liggen ook het 12e eeuwse kasteel Westhove en Terra Maris, het museum voor natuur en landschap. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet langs veel landgoederen en buitenplaatsen en ook voor een fietstocht over Walcheren is Oostkapelle een goed startpunt. Tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder ligt het 400 hectare grote duingebied Oranjezon. Het was ooit een waterwingebied en nu een bijzonder natuurgebied. Oostkapelle is een gezellig dorpje met veel zomerse activiteiten, zoals een wekelijkse seizoenmarkt in het centrum.

Oostkapelle
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Oostkapelle

Wil je op vakantie in de buurt van Oostkapelle of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Oostkapelle liggen. Makkelijk overnachten bij Oostkapelle binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.