Oostvoorne

Oostvoorne is een badplaats op het eiland Voorne en ligt in de buurt van Rotterdam. Er zijn brede stranden, duinen en bossen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er is een prachtige variatie aan natuur en landschap en ook een gebied waar veel vogels zich nestelen en zelfs de zeehond wordt hier wel eens gesignaleerd. Men kan hier nog genoeg plekken met rust en stilte vinden. De nabijheid van het Oostvoornse Meer biedt ook veel mogelijkheden voor de liefhebber van surfen, vissen en duiken. Oostvoorne heeft een dorpscentrum met statige historische huizen en een fraai gerestaureerde ruïne van een burcht uit de 12e eeuw. Het is een gezellig centrum met veel winkels en horecagelegenheden.

Oostvoorne
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Oostvoorne

Wil je op vakantie in de buurt van Oostvoorne of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Oostvoorne liggen. Makkelijk overnachten bij Oostvoorne binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.