Retranchement

Retranchement is een plaats in Zeeuws Vlaanderen, tussen het Belgische Knokke-Heist en het Nederlandse Cadzand. Het kustdorp is ooit in 1604 gesticht door Prins Maurits en er is nog veel historie bewaard gebleven. Zoals het fort Nassau en de stadswallen, het is ontzettend leuk om eens een wandeling over deze wallen te maken. Of de houten, open Standaerdmolen uit 1643 en het simpele zaalkerkje uit de 17e eeuw. Liever de natuur in? Dat kan ook. Het natuurgebied ’t Zwin is bijzonder mooi en heeft een enorme vogelpopulatie. Men kan hier heerlijk wandelen. Fietsen door het fraaie kustgebied is ook een aanrader, maar natuurlijk is een dagje naar het strand ook lekker.

Retranchement
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Retranchement

Wil je op vakantie in de buurt van Retranchement of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Retranchement liggen. Makkelijk overnachten bij Retranchement binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.