's Gravenzande

‘s-Gravenzande is een stad in het Westland, de streek die bekend staat om zijn glastuinbouw. In de nacht is de hemel voorzien van een oranje gloed, afkomstig van de verlichting in de kassen. Westland heeft niet voor niets de bijnaam ‘de Glazen Stad’. ’s-Gravenzande was ooit een marktplaats en dat is het nog steeds, het centrum heeft een aantal grote en kleinere pleinen en regelmatig zijn er markten en braderieën. In ’s-Gravenzande is ook nog wat historie te vinden, zoals De Spaansche Vloot, een voormalige herberg uit 1700 of de Oranjesluis met woning uit 1676. Ook het oude raadhuis stamt al uit 1869. Wat de natuur betreft komt men in de omgeving van ’s-Gravenzande ook niets te kort, het is heerlijk om te wandelen of te fietsen in het Staelduinse Bos of door het grote duingebied De Banken. Tenslotte is er nog het drie kilometer lange strand, waar men heerlijk kan uitwaaien of genieten van de zon en de zee.

's Gravenzande
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van 's Gravenzande

Wil je op vakantie in de buurt van 's Gravenzande of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van 's Gravenzande liggen. Makkelijk overnachten bij 's Gravenzande binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.