Scheveningen

Scheveningen is een badplaats en een stadsdeel van Den Haag. In deze badplaats is altijd een levendige sfeer. Als de zon schijnt, lokken de terrassen, het strand, de zee en de paviljoens. Bij minder weer nodigt het brede strand uit tot een flinke wandeling en een lekkere warme chocomel op één van de vele verwarmde terrassen. Winkelen kan altijd in Scheveningen, in de promenade, op de boulevard of daaromheen. Of een museum bezoeken en daarna even verse vis eten in de oude haven. Altijd leuk om even naar het uitvaren van de visserijschepen te kijken of haring te happen op Vlaggetjesdag. In augustus is er meestal een vuurwerk spektakel, één van de vele evenementen die in de badplaats Scheveningen worden georganiseerd. In Scheveningen hoeft niemand zich één moment te vervelen.

Scheveningen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Scheveningen

Wil je op vakantie in de buurt van Scheveningen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Scheveningen liggen. Makkelijk overnachten bij Scheveningen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.