Schoorl

Genieten van zon, zee, duin en bos dat kan men in het Noord Hollandse Schoorl. Hier liggen zelfs de hoogste en breedste duinen van heel Nederland en de klimduin is een ware uitdaging voor jong en oud. Hij ligt midden in het dorp en de kinderen zijn er meestal niet weg te slaan. Schoorl heeft een gezellig centrum met veel terrasjes, winkels en restaurants. Het strand is alleen per fiets of lopend te bereiken, wat het toch wat rustiger maakt. Neem ook eens De Brede Duinenfietsroute of bezoek een les over de natuur en de duinen. Liever mountainbiken? Dan zit men in Schoorl echt goed, hier ligt namelijk niet alleen het mooiste, maar ook het zwaarste parcours van Nederland.

Schoorl
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Schoorl

Wil je op vakantie in de buurt van Schoorl of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Schoorl liggen. Makkelijk overnachten bij Schoorl binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.