Sint Maartenszee

In de kop van Noord Holland ligt de badplaats Sint Maartenszee. Dit is een heerlijke plek voor alle jaargetijden. De gemeente ligt op loopafstand van de Noordzee en vlak bij het natuurgebied Zwanenwater. In het voorjaar kan men genieten van een fiets- of wandeltocht langs de bollenvelden. Het hele gebied is dan één groot kleurrijk schouwspel. In de zomer heeft het brede strand een grote aantrekkingskracht. Zelfs bij veel wind zijn er genoeg plekjes te vinden waar men heerlijk kan zonnen, zoals de brede duinenstrook, het dennenbos of een beschut duinmeertje. Geen zon? Dan is lekker uitwaaien op het strand ook leuk of vissen in één van de vele viswateren. In de winter bieden de duinen en het natuurpark weer een ander plaatje, de Galloway koeien vergezellen de bezoekers door het fraaie natuurgebied. Kortom: als men van rust, natuur, een ontspannend of juist actieve strandvakantie houdt, dan is Sint Maartenszee de aangewezen plek.

Sint Maartenszee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Sint Maartenszee

Wil je op vakantie in de buurt van Sint Maartenszee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Sint Maartenszee liggen. Makkelijk overnachten bij Sint Maartenszee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.