Ter Heijde

Ter Heijde is een kustdorp achter de duinen in de provincie Zuid Holland. Het heeft een lang strand van vijf kilometer met twee strandopgangen. Het historische Ter Heijde is verbonden met de zee en het vissersverleden, er zijn dan ook veel zeegerichte activiteiten. Bij binnenkomst ziet men de oude kanonnen staan. In de zomermaanden is Ter Heijde een levendig dorpje met een gezellige entourage. Geen massale vakantiedrukte, maar een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Door deze plaats loopt een deel van de Europese wandelroute E9 die ook langs de kust van Portugal loopt, naar de Baltische staten. In Ter Heijde kan men genieten van de rust, de natuur en sportieve bezigheden.

Ter Heijde
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Ter Heijde

Wil je op vakantie in de buurt van Ter Heijde of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Ter Heijde liggen. Makkelijk overnachten bij Ter Heijde binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.