Terschelling - Formerum aan Zee

Formerum was in de Middeleeuwen het grootste en belangrijkste dorp van oost Terschelling, vandaag de dag zijn Midsland en West groter. Toch is er nog steeds genoeg te beleven, men kan bijvoorbeeld naar het wrakkenmuseum of een kopje koffie drinken in de oude korenmolen uit 1876. Het dorp grenst aan een bos, waar men heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook het strand ligt vlakbij, waar men kan genieten van een dagje aan zee. De polder is rijk aan broedvogels en in de Formerumerpolder ligt de Formerumer eendenkooi. Het Formerumerwiel is een overblijfsel van een dijkdoorbraak en interessant om te zien. Aan natuurgebieden is geen gebrek in de omgeving: het Formerumerbos en het duingebied Natuurreservaat de Koegelwieck zijn prachtige fiets en wandelplekken.

Terschelling - Formerum aan Zee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Terschelling - Formerum aan Zee

Wil je op vakantie in de buurt van Terschelling - Formerum aan Zee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Terschelling - Formerum aan Zee liggen. Makkelijk overnachten bij Terschelling - Formerum aan Zee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.