Terschelling - Midsland aan Zee

Midsland ligt in het midden van Terschelling. Midsland is een van de grotere dorpen op het eiland. Op de terp met het kerkhof van Striep stond ooit de eerste kerk van Terschelling. Het is een gezellige plaats met leuke winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Midsland aan Zee biedt de bezoeker een prachtige omgeving midden in het duingebied vol flora en fauna. Hier krijgt men het echte eiland vakantiegevoel. Natuurlijk leent deze omgeving zich uitstekend voor een heerlijke fiets- of wandeltocht of een dag relaxen aan het strand. Bij dit deel van het strand heeft men in de zomermaanden ook toezicht.

Terschelling - Midsland aan Zee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Terschelling - Midsland aan Zee

Wil je op vakantie in de buurt van Terschelling - Midsland aan Zee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Terschelling - Midsland aan Zee liggen. Makkelijk overnachten bij Terschelling - Midsland aan Zee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.