Terschelling - West aan Zee

West aan Zee op Terschelling is een klein dorp wat midden in de duinen tussen West Terschelling en Midsland ligt. Het ligt vlak bij het breedste strand van Nederland. West aan Zee wordt omringd door kleine duinmeertjes, hierdoor noemen ze het ook wel eens het ‘meren district van Terschelling.’ Aan de zuidkant van het dorp ligt de Badhuiskuil, hier heeft men een mooi uitzicht over een meertje en het standbeeld van Victor Westhoff, die een belangrijke rol heeft gespeeld op het eiland. De vogelliefhebber moet zeker het ‘Waterplak’ eens bezoeken; hier ziet men veel zilvermeeuwen, kokmeeuwen, aalscholvers en lepelaars. Ook bij het natuurgebied ‘Meisterplak’ is dit het geval. In deze gebieden vindt men ook een prachtige flora. In de wintermaanden veranderen al deze prachtige watertjes soms in gezellige ijsbaantjes. Rondom West aan Zee liggen veel fietspaden door de bossen en duinen.

Terschelling - West aan Zee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Terschelling - West aan Zee

Wil je op vakantie in de buurt van Terschelling - West aan Zee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Terschelling - West aan Zee liggen. Makkelijk overnachten bij Terschelling - West aan Zee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.