Vlissingen

Vlissingen ligt aan de oevers van de Westerschelde. Het is een stad met een maritieme inslag, zowel van het verleden als in het heden. Hier vindt men de langste zeeboulevard van Nederland en terwijl men geniet van de wind door de haren en de frisse zeelucht kan men de voorbijgaande schepen bekijken. Dat is niet alles wat men op de boulevard voorgeschoteld krijgt, restaurants en gezellige terrassen, de zeeheld Michiel de Ruyter en het bijzondere windorgel maken het vermaak compleet. De maritieme geschiedenis wordt helder belicht in het MuZeeum in onder andere het Lampsinshuis. Kijk hier ook eens vanuit het uitkijktorentje en geniet van het fraaie uitzicht op zee. De kinderen zullen waarschijnlijk liever het kraaiennest inklimmen, een onderdeel van het Arsenaal. Dit attractiepark staat volledig in het teken van piraten en zeedieren.

Vlissingen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Vlissingen

Wil je op vakantie in de buurt van Vlissingen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Vlissingen liggen. Makkelijk overnachten bij Vlissingen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.