Vrouwenpolder

Vrouwenpolder ligt aan de noordpunt van het Zeeuwse eiland Walcheren en is rond 1300 ontstaan in een net ingepolderd gebied. Een lange tijd was Vrouwenpolder een bedevaartsoort omdat er verschillende wonderen in het dorp zouden hebben plaats gevonden. Er zijn nog restanten van een voormalig klooster gevonden en een oude molensteen, die door de smid werd gebruikt voor het maken van wagenwielen. In de omgeving van Vrouwenpolder liggen fraaie natuurgebieden: het 400 hectare grote duingebied Oranjezon en het Nationaal Park Oosterschelde. In het laatste park speelt het water een grote rol. In, rondom en onder het water komt men een zeer uitgebreide en bijzondere flora en fauna tegen. Men kan deze omgeving lopend, fietsen, varend of duikend ontdekken. Bezoek ook eens het bezoekerscentrum op het eiland Neeltje Jans. In de zomermaanden is er iedere week een toeristische markt in Vrouwenpolder. Moe geworden van alle belevenissen? Dan biedt een dag relaxen aan het breedste strand van Walcheren in Vrouwenpolder of aan het Veerse Meer uitkomst. Of men gaat ontspannen met één van de vele watersporten.

Vrouwenpolder
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Vrouwenpolder

Wil je op vakantie in de buurt van Vrouwenpolder of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Vrouwenpolder liggen. Makkelijk overnachten bij Vrouwenpolder binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.