Wassenaar

Wassenaar is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De dorpskern wordt omringd met een bosrijke omgeving waarin veel villa’s en landhuizen te zien zijn. Het Landgoed Eikenhorst van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima is hier ook te vinden. Het landgoed Duinrell is de basis voor een zeer uitgebreid pretpark. Samen met het waterparadijs Tikibad is dit een fantastisch uitstapje voor het hele gezin. Ook de renbaan Duindigt is leuk om eens te bezoeken. In het centrum van Wassenaar komt men nog veel historie tegen, zoals de romaanse dorpskerk en de achttiende eeuwse windmolen Windlust. De kustlijn van Wassenaar is ruim acht kilometer lang, een heerlijk strand wat via verschillende opgangen te betreden is. Bij de opgang Wassenaarse Slag vindt men verschillende paviljoens en kraampjes en hier is ook de post van de reddingsbrigade. Heel bijzonder hier, zijn de restanten van de Atlantikwall, bijna 1000 meter aan ondergrondse gemetselde gangen, verbonden met vijf bunkers. In de zomer kan men hier het vleermuizen reservaat bezichtigen.

Wassenaar
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Wassenaar

Wil je op vakantie in de buurt van Wassenaar of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Wassenaar liggen. Makkelijk overnachten bij Wassenaar binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.