Wenduine

Wenduine is een badplaats aan de Belgische kust en wordt ook wel de ‘prinses der badsteden’ genoemd. Al vanaf de middeleeuwen was Wenduine een vissersdorp, tegenwoordig een volwaardige badplaats, zeker na de komst van de kusttram. Men vindt hier een heerlijk strand en een fraaie bosrijke omgeving. Het centrum van Wenduine heeft een gezellig dorpspleintje en een leuke winkelstraat. Het is ook één van de weinige kustgemeenten met een duingebied, waar men een wandelroute kan volgen die bijna tot aan Blankenberge loopt. Beklim ook eens De Spioenkon, de uitkijkpost op de op één na grootste duin van de Belgische kust.

Wenduine
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Wenduine

Wil je op vakantie in de buurt van Wenduine of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Wenduine liggen. Makkelijk overnachten bij Wenduine binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.