Westkapelle

Westkapelle is een gezellige badplaats aan de Zeeuwse kust. Hier kan men het hele jaar door een heerlijke tijd beleven. In de zomer staat Westkapelle in het teken van zon, zee, strand, festiviteiten en evenementen en in de winter vindt men er alle rust en ruimte. De schone, uitgestrekte stranden zijn heerlijk om te zonnebaden of om lekker uit te waaien tijdens een wandeling. De mooie natuurgebieden in de omgeving lenen zich uitstekend voor het vissen of een mooie fiets- of wandeltocht. Westkapelle heeft veel horecagelegenheden; in het centrum en op het strand. Er is altijd wel een gezellig terras in de buurt voor een tussenstop. De plaats wordt aan drie kanten omgeven door water en beschermd door de duinen en de zeedijk. Op de zeedijk is het leuk om naar de schepen te kijken. Vanzelfsprekend is er ook een groot aanbod aan watersporten. Breng ook eens een bezoek aan de vuurtoren van Westkapelle, het was de eerste met een verlicht systeem van ronddraaiende spiegels.

Westkapelle
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Westkapelle

Wil je op vakantie in de buurt van Westkapelle of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Westkapelle liggen. Makkelijk overnachten bij Westkapelle binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.