Zeebrugge

Zeebrugge is een badplaats met als moederstad Brugge. Gelegen aan de Belgische kust kan men hier genieten van zon, zee en zand. Maar niet alleen dat, want Zeebrugge heeft meer in petto. Zeebrugge is ook een belangrijke havenstad en een kuuroord. Deze badplaats is verdeeld in drie wijken: het centrum, de strandwijk en de stationswijk. In het centrum liggen de oude vismijn en de jachthaven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het culinaire aanbod op visgebied hoog in het vaandel staat. In het maritiem themapark Seafront vindt men een museum over de haven en haar geschiedenis. Hier ligt ook een echte Russische duikboot. Ten westen van Zeebrugge liggen de prachtige duinen, hier kan men wandelen, fietsen en van de vele vogelsoorten genieten. Ook rondom het 12 kilometer lange kanaal wat Brugge met Zeebrugge verbindt, kan men heerlijk wandelen en fietsen.

Zeebrugge
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Zeebrugge

Wil je op vakantie in de buurt van Zeebrugge of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Zeebrugge liggen. Makkelijk overnachten bij Zeebrugge binnen een straal van 40 kilometer.

3 6

Zeebad

Type SAS
Geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers

Nederland - Zeeland - Breskens

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 410,00
Verplicht
€ 36,58
€ 446,58
2 4

Cadzand-Bad

Bungalow Ca4b
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Zeeland - Cadzand-Bad

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 494,00
Verplicht
€ 11,58
€ 505,58

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.