Zoutelande

Ooit was Zoutelande een boerendorp wat voornamelijk bestond van de landbouw. Langzamerhand veranderde dit, omdat de vraag naar strandrecreatie toenam. Toen kunstenaars zoals Toorop en Mondriaan Zoutelande ontdekte, is deze badplaats samen met het strand van Dishoek en Westkapelle geleidelijk veranderd in de ‘Zeeuwse Rivièra’. Het is ook één van de weinige Nederlandse stranden die op het zuiden ligt. Aan de zeezijde ligt de wandelboulevard, wat overgaat in een wandelpad door de duinen. Hier heeft men een prachtig zicht op de vele zeeschepen die voorbij varen. Achter de wandelboulevard ligt de gezellige winkelstraat met de leuke winkels en gezellige terrasjes. In de zomer is er op dinsdag ook een markt. Zoutelande heeft ook de hoogste duinen van Nederland, circa 46 meter boven NAP. Door de speciale luchtstromen bij de Zeeuwse duinen is het voor paravliegers een plek bij uitstek.

Zoutelande
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Zoutelande

Wil je op vakantie in de buurt van Zoutelande of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Zoutelande liggen. Makkelijk overnachten bij Zoutelande binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.