Badplaats Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is een badplaats in de gemeente Bergen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het gezellige dorp ligt aan de Noordzeekust en wordt omringd door het Noordhollands Duinreservaat. Het is hier altijd heerlijk om een strandwandeling te maken of een fietstocht door de duinen of bossen. In het kleinschalige Bergen aan Zee staat de gastvrijheid bij de horecagelegenheden hoog in het vaandel, zelfs in de zomer drukte. Op het brede en uitgestrekte strand liggen een aantal strandpaviljoens, waar het heerlijk is om te genieten van de zon en een versnapering. Bij de hoofd strandopgang vindt men het Zeeaquarium, waar men de verschillende vissen uit de hele wereld kan bewonderen. Regelmatig worden er in Bergen aan Zee activiteiten georganiseerd, die de gezellige sfeer nog meer benadrukken.

Badplaats Bergen aan Zee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Badplaats Bergen aan Zee

Wil je op vakantie in de buurt van Badplaats Bergen aan Zee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Badplaats Bergen aan Zee liggen. Makkelijk overnachten bij Badplaats Bergen aan Zee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.