Badplaats Egmond aan zee

Egmond aan Zee is een kustdorp in de Noord Hollandse gemeente Bergen. Meer dan 1000 jaar geleden was dit nog een rustig vissersplaatsje, maar tegenwoordig heeft zeker in de zomer de toerist de badplaats ontdekt. Toch is het vissers verleden niet uit het straatbeeld verdwenen. Alleen al de vuurtoren van Jan Speyk is hier een duidelijk bewijs van. Egmond aan Zee is een levendig plaatsje, er zijn veel terrassen en andere horecagelegenheden. Leuke winkels die het hele jaar zeven dagen per week open zijn en natuurlijk een heerlijk breed strand waar men lekker kan relaxen. In de zomer worden er regelmatig evenementen georganiseerd met veel dorpse activiteiten. Als men liever sportief bezig is, dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn veel mogelijkheden, zoals wandelen, zwemmen, zeilen, surfen, powerkiten of brandingkanoën.

Badplaats Egmond aan zee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Badplaats Egmond aan zee

Wil je op vakantie in de buurt van Badplaats Egmond aan zee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Badplaats Egmond aan zee liggen. Makkelijk overnachten bij Badplaats Egmond aan zee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.