Bierbrouwerij de Mommeriete

Altijd al willen weten hoe een lekker biertje wordt gemaakt? Breng dan eens een bezoek aan de Mommeriete brouwerij te Gramsbergen. Hier wordt met veel plezier door Gert en Carina Kelder bier gebrouwen. Zij werden ooit geïnspireerd door de zuiderburen en de speciale bieren met de hoge gisting en gingen zelf ook aan de slag. Ter ere van de feestweek van de stad Gramsbergen in 2003, werd een speciaal feestbier gebrouwen dat de voorbijgangers mochten proeven. De reacties op deze ‘huisbrouw’ werden verwerkt er ontstonden vijf bieren, die allemaal op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Tegenwoordig is het bier te koop en men kan de brouwerij bezoeken voor een rondleiding, een bierproeverij of een workshop bierbrouwen. Misschien maakt u dan bij thuiskomst wel uw eigen biertje?

Bierbrouwerij de Mommeriete
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Bierbrouwerij de Mommeriete

Wil je op vakantie in de buurt van Bierbrouwerij de Mommeriete of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Bierbrouwerij de Mommeriete liggen. Makkelijk overnachten bij Bierbrouwerij de Mommeriete binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.