Boomkroonpad

In Gieten Borger ligt een bijzondere natuurattractie: het Buitencentrum Boomkroonpad. Hier kan men wandelen door de toppen van de bomen en leer je het bos op een hele andere manier kennen. Ook zijn er speciale exposities, zoals de vier bomen die hun verhaal vertellen in het vernieuwde informatiecentrum. Op deze manier komt men veel over de bomen te weten en de kindvriendelijke wijze van informatie verstrekken, maakt het leuk voor het hele gezin. In de worteltunnel kan men met de das mee naar het ondergrondse leven, om aan het eind via een wenteltrap de toppen van de bomen in te klimmen. Het uitzicht is prachtig, net zoals de ervaring. Er zijn tal van activiteiten voor alle leeftijden. Bijvoorbeeld heerlijke wandelingen door het bos, over de heide of langs de vennen. Of een boeiende speurtocht. In het Lorkenspeelbos kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven, hier mag bijna alles. De ouders kunnen even uitrusten bij de picknickbanken. Iedere derde zondag van de maand zijn er indrukwekkende roofvogeldemonstraties.

Boomkroonpad
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Boomkroonpad

Wil je op vakantie in de buurt van Boomkroonpad of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Boomkroonpad liggen. Makkelijk overnachten bij Boomkroonpad binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.