Boswandeling bij Heeten

In de omgeving van Heeten kan men heerlijk wandelen in verschillende natuurgebieden. Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is zelfs één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. Er is een indrukwekkend reliëf, met ‘bergen’ van wel 76 meter hoog. Hier loopt men nog de kans om de zeldzame Korhoen tegen te komen. Het bezoekerscentrum ligt aan de rand van het natuurpark. Dit is een ideaal startpunt voor één van de verschillende wandel- of fietsroutes. Dankzij het knooppuntennetwerk bepaald u zelf hoe lang de route wordt. Ook het Boetelerveld is uniek, dit is het enige voorbeeld van een vochtig heideveld in Salland. Het is prachtig om hier te wandelen. De Sprengenberg is een gevarieerd gebied en een onderdeel van het Nationale park. Hier vindt men uitgestrekte bossen, glooiende heidevelden en een uitgebreide flora en fauna. Schrik niet als er ineens een Schotse Hooglander op uw pad staat.

Boswandeling bij Heeten
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Boswandeling bij Heeten

Wil je op vakantie in de buurt van Boswandeling bij Heeten of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Boswandeling bij Heeten liggen. Makkelijk overnachten bij Boswandeling bij Heeten binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.