Burnside Cablepark

In het Gelderse Emst ligt het Burnside Cablepark. Dit is niet zomaar een standaard waterski-kabelbaan, maar een onderdeel van de Burnside snow- en wakeboardshop in Deventer. Hierdoor zijn ze gespecialiseerd in wakeboarden en maken ze de obstakels die in het water liggen zelf met Burnside Constructions. Regelmatig wordt er wat vernieuwd of bijgebouwd, waardoor het parcours altijd een uitdaging blijft. Er kan wel gewaterskied worden en ook waterskaten of kneeboarden. Het sfeervolle terras is alleen al een bezoek waard, hier kunnen fijnproevers en liefhebbers van een lounge sfeer heerlijke uren doorbrengen. In de zomermaanden is er meestal een Full Moon Party.

Burnside Cablepark
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Burnside Cablepark

Wil je op vakantie in de buurt van Burnside Cablepark of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Burnside Cablepark liggen. Makkelijk overnachten bij Burnside Cablepark binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.