De Hereboerderij

De Hereboerderij in Bronneger ligt in een prachtig landelijk gebied. Hier is het ’s nachts nog stil en donker en de hemel prachtig verlicht met sterren. Binnen enkele minuten loopt men naar de hunebedden of naar het Drouwenerzand. Als men de fiets pakt, zijn de staatsbossen met het Boomkroonpad ook zo te bereiken. In de buurt van de Hereboerderij ligt het Nye Hemelriek, een spartelvijver waar de kinderen veel plezier kunnen hebben. Of men kiest de wandelroute het Bijvoetpad om de bijzondere elementen van de omgeving te zien. Het Hunebedmuseum is zeker een aanrader. Even toe aan wat verfrissends? Borgen heeft een binnen – en een buitenbad in het zwembad Hunzedal. De golfer komt aan zijn trekken op de golfclub Semslanden en de kunstliefhebber in het Beeldenpark de Hullu in Gees. Laten we vooral de dierenliefhebber niet vergeten, het Noorderdierenpark is namelijk een echte aanrader.

De Hereboerderij
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Hereboerderij

Wil je op vakantie in de buurt van De Hereboerderij of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Hereboerderij liggen. Makkelijk overnachten bij De Hereboerderij binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.