De Markt in Eersel

Eersel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en het dorp behoort tot de ‘Acht Zaligheden’. Dit zijn een achttal dorpen in de Kempen die eindigen allemaal op ‘sel’. Sel is afgeleid van selligheden of zaligheden en zo wordt aangegeven hoe zalig het is om in deze omgeving te wonen of te verblijven. Tot de Acht Zaligheden behoren: Eersel, Duizel , Steensel, Knegsel, Wintersel, Reusel, Hulsel en Netersel. Eersel ligt in een bosrijke omgeving en heeft veel toeristische mogelijkheden. Een belangrijk zomers evenement zijn de Toeristische Marktdagen. Dit is niet zomaar een braderie, maar drie donderdagen vol met straattheater, muziek, kraampjes en een gezellige sfeer. Eersel heeft een fraai marktplein en een groot aantal beschermde monumentale panden en gebouwen. Daarnaast zijn er veel uitgezette wandel- en fietspaden. Kortom: Eersel is zeker een bezoek waard.

De Markt in Eersel
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Markt in Eersel

Wil je op vakantie in de buurt van De Markt in Eersel of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Markt in Eersel liggen. Makkelijk overnachten bij De Markt in Eersel binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.