De Pelikaan

Tijdens een stadswandeling door de fraaie Hanzestad Zutphen komt men de mooiste plekjes tegen. De schitterende Walburgiskerk, de Drogenapstoren, de goed bewaard gebleven stadsmuren en de pittoreske hofjes. Maar loop ook eens De Pelikaan binnen. Deze gezellige Koffie- en Thee Schenkerij is zeker een bezoekje waard. Hier kan men heerlijke koffie of thee drinken, met of zonder lekkernij ernaast. Er kan ook gekozen worden voor een Afternoon-Tea, een tafel vol met verschillende hapjes en andere heerlijkheden. Dit arrangement moet wel vooraf gereserveerd worden. Er is ook een klein winkeltje waar vele soorten koffie, thee, jams, chutneys of andere specialiteiten en producten worden verkocht.

De Pelikaan
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Pelikaan

Wil je op vakantie in de buurt van De Pelikaan of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Pelikaan liggen. Makkelijk overnachten bij De Pelikaan binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.