Deltapark Neeltje Jans

Wat vroeger het werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde was, is nu het themapark Deltapark Neeltje Jans. Dit is niet alleen een educatief uitstapje met betrekking tot de beroemde Deltawerken, maar ook nog eens een ontzettend leuk om te bezoeken. Het hele gezin zal zich hier prima vermaken. Deltapark Neeltje Jans moet je beleven, niet alleen de geschiedenis van de watersnoodramp en de bouw van de Deltawerken, maar ook alle andere dingen die met het water en de natuur te maken hebben. Heb jij bijvoorbeeld wel eens een orkaanstorm getrotseerd? Of een eigen waterval gemaakt of de sluizen bediend? In Deltapark Neeltje Jans kan het allemaal en nog veel meer. Er kan gespeeld worden met het water en men komt hier van alles te weten over het water. De zeehondenshow en de spectaculaire waterglijbaan zijn natuurlijk ook leuk, net zoals de wandeling door de walviswereld of door het binnenste van de Stormvloedkering. Hier kan men oog in oog staan met tropische haaien of alles ontdekken over het onderwaterleven van de Oosterschelde en de Noordzee. Een rondvaart over het prachtige Nationaal Park de Oosterschelde is ook een aanrader. Kortom: in het Deltapark Neeltje Jans kan men uren doorbrengen, zonder zich één moment te vervelen.

Deltapark Neeltje Jans
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Deltapark Neeltje Jans

Wil je op vakantie in de buurt van Deltapark Neeltje Jans of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Deltapark Neeltje Jans liggen. Makkelijk overnachten bij Deltapark Neeltje Jans binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.