Designer Outlet Centre Roermond

In de gezellige Limburgse stad Roermond vindt men op een mooie locatie, dichtbij het centrum van Roermond het Designer Outlet Centre. Het gaat hier niet om één winkel, maar bijna om een compleet dorp met meer dan 100 shops. Stijlvolle shopping boulevards met een ontspannen sfeer, die 365 dagen per jaar geopend zijn. Het is een paradijs voor de liefhebber van schoenen, kleding en merken zoals Prada, Armani, Burberry en Moncler. Ook de sportlabels zoals Nike en Adidas en de gangbare merken Guess en Desiguel zijn vertegenwoordigd. Maar dan hebben we slechts een greep uit het aanbod genoemd, er is nog veel meer. De artikelen worden het hele jaar door met hoge kortingen verkocht, soms wel oplopend tot 70%. Moe geworden van al dat shoppen? Er zitten genoeg cafés en restaurants om even bij te komen. Voor de kinderen is er een speciale speelhoek.

Designer Outlet Centre Roermond
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Designer Outlet Centre Roermond

Wil je op vakantie in de buurt van Designer Outlet Centre Roermond of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Designer Outlet Centre Roermond liggen. Makkelijk overnachten bij Designer Outlet Centre Roermond binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.