Dickens Museum

Het Dickens Museum in Bronkhorst is een droom die werkelijkheid is geworden. Aan het eind van de vorige eeuw besloten Alie en dr. Sjef de Jong in hun authentieke boerderij een museum in te richten en te exploiteren wat geheel gewijd is aan de grote Engelse schrijver Charles Dickens. Bronkhorst was hiervoor een prima locatie, het lijkt namelijk zelf op een dorp uit een van de verhalen van Dickens. Klein en pittoresk en een 16e eeuwse sfeer. Het begon met een verzameling boeken en groeide uit tot een heus museum, een klein theater en een curiosity shop. Hier worden door voorwerpen en voorstellingen de herinneringen aan Dickens levend gehouden.

Dickens Museum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Dickens Museum

Wil je op vakantie in de buurt van Dickens Museum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Dickens Museum liggen. Makkelijk overnachten bij Dickens Museum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.