Fietsverhuur Lakkie

De echte fietsliefhebber neemt het liefst overal zijn fiets mee naar toe, maar soms gaat niet. Hij past niet op of in de auto of er moeten te veel fietsen mee. Dan biedt Fietsverhuur Lakkie in Onderdijk uitkomst. Dit is een gespecialiseerd bedrijf wat niet alleen fietsen verkoopt, maar ook repareert en verhuurt. Zelfs complete fietsdagen worden door Fietsverhuur Lakkie georganiseerd. Bijvoorbeeld de tocht: ‘Goinig Daggie Keut’, een geheel verzorgd dagje uitje in Onderdijk. Het begint met een bakje koffie en een plaatselijke lekkernij en daarna bestaat de mogelijkheid om een potje te mini-golfen, jeu de boules, biljart-golven of curling spelen. Daarna gaat men met de paardentram naar Medemblik, waar men overstapt in een originele tuinderschuit voor een tochtje over de Grote en Kleine Vliet. Hierna stapt men over op de fiets, tandem of steps en maakt een mooie tocht door de omgeving van Onderdijk. Zowel een heerlijke lunch als diner zijn bij de dagtocht inbegrepen.

Fietsverhuur Lakkie
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Fietsverhuur Lakkie

Wil je op vakantie in de buurt van Fietsverhuur Lakkie of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Fietsverhuur Lakkie liggen. Makkelijk overnachten bij Fietsverhuur Lakkie binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.